недела, 23 јуни 2024

За викендов трето прскање против комарци во Скопје

Објавено на

часот

Сподели

Инаку, ова е трето прскање, второто се изврши во периодот од 17.05 до 20.05.2022 година, а првото на  29.04.2022 година, со што навреме почна овој процес.
Доколку временските услови се неповолни, авионската дезинсекција ќе се изврши првиот нареден ден, кога временските услови ќе бидат поволни.
Истѕовремено се известуваат пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ