четврток, 29 февруари 2024
Во вторник слободен влез во музеите низ градот

За Велигден бесплатен паркинг во Охрид

Објавено на

часот

Сподели

Од Националната установа „Завод и Музеј – Охрид“ пак известуваат дека за 18 април  Светскиот ден на културното наследство, бесплатни да се посетите на кутурно-историските знаменитости во градот.

Според одлуката, во вторник бесплатен ќе биде влезот во „Куќата на Робевци, Самоилова тврдина, Галеријата на икони и Музејот на вода – Градиште“. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ