недела, 21 април 2024
Македонско здравство

За страмота! Жесток коментар на доктор од Прилеп за колегите од Битола

Суров е коментарот на докторот Драги Богојески од Прилеп напишан директно на отпусната листа на еден пациент од Битола. Срамота е, вели Богојески за неговите колеги од Битола, да се праќа нивен пациент во Прилеп за рутинска интервенција поставување на катетер. Има 10 хирурзи во Битола, коментира докторот од Прилеп кој порано беше и директор на прилепската болница. Здравството во Битола го допре дното, напиша тој. Би рекле – здравството во Македонија!

Објавено на

часот

Сподели

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ