вторник, 23 април 2024
Апел од ТАВ

За да не го испуштат летот, патниците од 9 октомври да пристигнуваат на аеродром три часа пред полетувањето

Компанијата ТАВ која стопанисува со аеродромите во Скопје и Охрид апелира до патниците од 9 октомври да пристигнуваат на шалтерите три часа пред летот, бидејќи авиокомпанијата ќе врши надградба на системот за багаж.

Објавено на

часот

Сподели

„Почнувајќи од 9 октомври, понеделник, до крајот на ноември 2023 година, односно во период од два месеци, на Меѓународниот Аеродром Скопје ќе се врши надградба на системот за ракување со багаж. Затоа, апелираме до сите вас коишто ќе патувате во наведениот временски период преку Меѓународниот Аеродром Скопје, да пристигнувате на аеродромот, односно на шалтерите за пријавување патници и багаж, три часа пред планираното време на полетување на вашиот лет“, апелираат од компанијата.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ