вторник, 18 јуни 2024

Возилата „Грин машинс“ на „Брако“ од утре на престижниот ИФАТ саем во Минхен

Објавено на

часот

Сподели

Посетителите на минхенскиот саем ќе може одблиску да се запознаат со карактеристиките на возила од брендот „Грин Машинс“ од линијата на електрични и возила на хидрогенски погон.

Посебно место ќе заземе GM955, кој што е највпечатлив поради неговиот капацитет од 6 кубни метри. GM955 го обединува најдоброто, затоа што механичкиот дел од системот овозможува собирање на отпад од секаков вид и најразлични димензии и при тоа механичкиот принцип за собирање отпад е комбиниран со вакуум. Ќе се презентираат и возилото GM400ze, возило кое важи за најдобриот свипер во својата категорија. Ќе биде претставена и новата верзија на GM500ze со поголем кабински простор, како и првото возило за одржување на хигиена на хидрогенски погон во светот, GM500H2. ИФАТ ќе биде можност и за претставување на прототипот на новото возило, целосно дизајнирано и произведено во фабриката во Велес, GM720.

Покрај ова, штандот на „Брако“ и „Грин Машинс“  го имаат со најиновативниот еко-штанд во Минхен, подготвен и дизајниран во согласност со мисијата и визијата на компанијата за заштита на животната средина преку имплементација на револуционерни технологии кои допринесуваат кон намалување на штетните емисии во воздухот и користење на обновливи извори на енергија.

На простор од 260 илјади метри квадратни со 18 хали и дополнителен надворешен простор за изложување, со демонстрација во живо, саемот ИФАТ е вистинското место на меѓународно вмрежување на професионалци од речиси 3.000 компании.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ