четврток, 13 јуни 2024

Во Преспанското езеро запленети над 1100 метри мрежа и околу 100 килограми риба

Објавено на

часот

Сподели

При акцијата се пронајдени 22 рибарски мрежи во вкупна должина од околу 1100 метри, со околу 100 кг улов.

Мрежите и уловот се подигнати и предадени на Државниот инспекторат за земјоделие за понатамошна постапка.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ