петок, 1 март 2024

Во МАНУ промоција на монографијата Газанфер Бајрам

Објавено на

часот

Сподели

На промоцијата што ќе се одржи во клуб МАНУ, поздравен говор ќе има претседателот на МАНУ академик Љупчо Коцарев, а промотор на монографијата ќе биде академик Влада Урошевиќ, секретар на Oдделението за уметност на МАНУ.с

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ