недела, 3 март 2024

Во Кредисимо веќе секој ден е Оранџ деј

Објавено на

часот

Сподели

Добро препознатливата кампања Orange Days која Credissimo ја организирана трета година по ред по повод Black Friday, оваа година достигна многу големи размери. Освен зголемениот интерес за побарувањето на целосно бескаматен кредит, се зголеми и висината на сумата за која клиентите аплицираат.

Со цел клиентите да бидат максимално задоволни, промоцијата ќе продолжи до средината и наредиот месец. Секој кој има потреба ќе може да ја искористи според сопствените потреби. Доколку сѐ уште не си ја искористил промоцијата, сега е вистинското време да го направиш тоа и да си обезбедиш дополнителни пари.

Земи кредит со апсолутно 0 % камата и искористи ја продолжената промоција!

Прескокни ги каматите и уште сега аплицирај целосно онлајн!

Не заборавај! Во Кредисимо нулата си е нула како и да ја свртиш.

Одобрувањето на кредитот е само за неколку минути, со проверка на твојата лична карта, а твоите лични податоци се 100% заштитени.

Промотивните услови за промоцијата важат до 10 декември, за кредитните продукти Кредисимо до плата до 30.000 денари со рок на враќање 45 дена и Кредисимо плус до 30.000 денари, со рок на враќање 3 месеци за нови клиенти. Репрезентативен пример: За кредит Кредисимо до плата од 30.000 денари одобрен со рок на враќање до 45 денови и Кредисимо плус кредит со рок на враќање 3 месеци, фиксната каматна стапка е 0%, враќате вкупно 30.000 денари. Стапката на вкупните трошоци на годишно ниво (СВТ) изнесува 0%.

                                                                                Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ