сабота, 2 март 2024

Во јануари ВЛТ исплати неверојатни 70 милиони денари

Спектакуларни 69.759.568 денари е збирниот износ кој Видеолотарија касинос Австрија во јануари го исплати кон играчите на видеолотариските терминали за Новогодишен супер милионер, Милионер и Мини џекпот.

Објавено на

часот

Сподели

Првиот месец во 2024 донесе дури 20 Милионер џекпот добивки, за што играчите кои ги освоија, поделија одлична сума од 29.521.400 денари.

Во јануари го добивме и најсреќниот играч, добитникот на неверојатниот Новогодишен супер милионер, вреден 32.185.186 денари.

На добивки во јануари се радуваа и играчите кои освоија Мини џекпот. Тие заедно поделија 8.052.982 денари. Забавата на видеолотариските терминали на Видеолотарија касинос Австрија, продолжува и  во февруари. Играјте одговорно со најдобрите.

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ