понеделник, 15 април 2024

Во Аеордром ќе се заловуваат бездомни кучиња

Објавено на

часот

Сподели

„Нашиот тим на заловувачи оваа недела  ќе заловува во општина Аеродром и тоа во следните реони: Долно Лисиче, Горно Лисиче, Тодор Чангов, Населба Лисиче, Ново Лисиче, Јане Сандански, Реонски центар, Бисер, Стар Аеродром, Мичурин и Острово.

Заловувачкиот тим ќе го залови секое бездомно куче кое што ќе го сретне во овие реони а кое го нема поминато хуманиот третман.

Доколку граѓаните од гореспоменатите населби имаат бездомно куче кое сакаат да го посочат на тимовите, нека се јават на 02 256 5859 / 071 219 925 или нека пријават на [email protected]“, велат од Лајка.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ