петок, 14 јуни 2024

ВМРО-ДПМНЕ: СДС и ДУИ ќе одговараат за хаосот на Хирургија

Објавено на

часот

Сподели

„За сѐ што можеше да има тендер, СДС и ДУИ распишаа. Само за Хирургија немаат решение, а целиот проблем според информациите кои излегоа во медиумите се решава со 120.000 евра.

Зошто СДС и ДУИ оставија државата да тоне? Зошто Хирургија е оставена во хаос и колкава е штетата по животот и здравјето на стотици пациенти и кој за тоа ќе сноси одговорност?

СДС и ДУИ и нивните кадри во здравството ќе одговараат за хаосот на Хирургија“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ