петок, 19 април 2024

ВМРО-ДПМНЕ: Концептот „Македонија повторно твоја“ нуди напредок, реформи и ред

Промените во Македонија се неопходни. Со оваа власт на ДУИ и СДС, Македонија тоне во сиромаштија, криминал, корупција и безнадежност. Апатијата и поразите мора да бидат заменети со напредок и успеси. Тоа е можно со Платформата 1198 која нуди реални и остварливи проекти и мерки кои ќе донесат систематска промена и напредок на земјата, соопшти ВМРО-ДПМНЕ.

Објавено на

часот

Сподели

Сега е последниот час кога секој човек треба да одбере дали ќе дозволи Македонија да пропаѓа во бездната со ДУИ и СДС, или ќе почнат силни и просперитетни промени и реформи на чело со ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Твоја Македонија. Изборот е јасен, исто како што е јасна и разликата на понудите.

Да ја направиме Македонија повторно твоја. Време е за промени. Промените зависат од секој од вас. Промените се во твои раце. Да ја вратиме Македонија на народот“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ