среда, 21 февруари 2024

Владата се пофали дека ги подобрила условите за сите припадници на полицијата

Објавено на

часот

Сподели

„Како одговорна Влада ги подобривме условите за сите припадници на полицијата, за коишто обезбедивме континуиран пораст на платите и подобри услови за работа, за што и понатаму ќе продолжиме да бидеме посветени. Упатуваме честитки за операционализацијата на Договорот помеѓу Република Северна Македонија и Европската Унија за оперативни активности спроведени од страна на Агенцијата за европска гранична и крајбрежна стража во Република Северна Македонија (ФРОНТЕКС) што ќе придонесе за понатамошно имплементирање на европските стандарди во граничното управување, на објавија на фејсбук од Владата на Македонија. 

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ