четврток, 20 јуни 2024

„ВИЗИИ-Глава полна со луѓе“ – изложба на Родољуб Анастасов

Објавено на

часот

Сподели

Извонредниот портретист од својот мемориски трезор изнедри повеќе од 200 портрети, насликани во периодот 2016-2022 година. Повелете во Музеј на град Скопје, заедно да уживаме во овие ремек-дела, велат организаторите на изложбата. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ