понеделник, 17 јуни 2024

Викендов трето прскање против комарци

Објавено на

часот

Сподели

„Ова е трето прскање, второто се изврши во периодот од 17.05 до 20.05.2022 година , а првото на 29.04.2022 година, со што навреме почна овој процес.

Доколку временските услови се неповолни, авионската дезинсекција ќе се изврши првиот нареден ден, кога временските услови ќе бидат поволни“, соопштуваат од Град Скопје. 

Од таму ги изестуваат пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ