недела, 21 април 2024

Видеолотарија касинос Австрија спонзор на скијачкиот клуб Работнички

Видеолотарија касинос Австрија со поддршка за скијачкиот клуб Работнички. Средствата од спонзорството ќе се искористат за подготовка и настап на Мирко Лазаревски на меѓународните натпреварување во сезоната 2024/2025.

Објавено на

часот

Сподели

Видеолотарија касинос Австрија продолжува да биде пријател на спортот. Под слоганот Играј со најдобрите, обезбедивме спонзорство за скијачкиот клуб Работнички. Средствата од спонзорството ќе бидат наменети за помагање и поддршка на кариерата на македонскиот алпски скијач Мирко Лазаревски.

Мирко Лазаревски е најдобар македонски скијач во неговата возрасна категорија. Тој учествувал на олимписките игри за млади во Лозана, европските олимписки игри во Финска, како и други меѓународни натпреварувања.

Мирко очекува солиден настап на меѓународните натпреварувања во новата сезона. Поддршката од Видеолотарија касинос Австрија ќе му помогне во подготовките и настапот на натпреварите кои ќе следат.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ