петок, 19 април 2024

Видеолотарија Касинос Австрија спонзор на ФК Кул

Објавено на

часот

Сподели

Видеолотарија Касинос Австрија продолжува да биде пријател на спортот. Под слоганот Играј со најдобрите, обезбедивме спонзорство за  ФК КУЛ.  Средствата од спонзорството ќе ги искористат за наредната сезона за помалите категории, како и за подготовка на претстојниот меѓународен турнир кој ќе се одржи на 08-09-10 септември 2023, план и програма за учество на турнири во земјава и странство. Турнирот КУЛ КУП, кој е убава традиција.

„Турнирот прераснува во традиција каде екипите се дружат меѓусебно, разменуваат искуства и ги тестираат своите фудбалски способности. Со овој турнир  сакаме да го поттикнеме дружењето на младите спортисти помеѓу земјите од Балканот и да придонесеме за развој во спортот кај младите категории, споделуваат од ФК КУЛ. 

Видеолотарија Касинос Австрија и во иднина, како модерна и општествено одговорно компанија, ќе продолжи со негување на своите заложби за унапредување на спортот и спортската култура кај нас.  
 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ