четврток, 13 јуни 2024

Ваучери за педијатриски прегледи од клиниката „Жан Митрев“ за новороденчињата од Општина Центар 

Објавено на

часот

Сподели

Прегледите за новороденчињата ќе ги спроведува специјалист педијатар д-р  Станислава Анѓелеска. Ваучерот може да се искористи во следните 3 месеци од  доделувањето, потребно е само родителите да закажат преглед за своето бебе на  телефонскиот број 02 3091 484. 

Ваучерите за педијатриски прегледи беа доделени на настан што се одржа во Паркот  на франкофонијата, а како дел од потпишаниот меморандум за соработка со Општина Центар-Скопје.  

  

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ