понеделник, 24 јуни 2024

Утре во Скопје ќе биде изменет режимот на сообраќај

Објавено на

часот

Сподели

Затворена за сообраќај ќе биде улица „Самоилова“ на потегот од улца „Лазар Личеновски“ (Амбасада на САД) до крстосницата со улица „Прохор Пчински“ и улица „Самоилова“ и улица „Лазар Личеноски“ на потегот од зградата на Водовод до Амбасадата на САД во Скопје. По потреба за сообраќај ќе биде затворен и булевар „Никола Карев“ на потегот од улица „Македонско-косовска бригада“ до улица „8-ми Септември“, како и улица „Македонско-косовска бригада“ на потегот од крстосница со улица „Џон Кенеди“ до крстосницата со булевар „Никола Карев“ во Скопје.

СВР Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат наредбите кои ќе ги даваат полициските службеници.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ