четврток, 29 февруари 2024

Утре од 13 часот затворени улици во Скопје поради министерскиот совет на ОБСЕ

Објавено на

часот

Сподели

Од тие причини Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот во централното градско подрачје на Град Скопје.

МВР апелира до сите граѓани – учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги даваат полициските службеници. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ