вторник, 18 јуни 2024

Утре и за викендот редуциран бројот на автобусите на ЈСП, а зголемен на лините кон гробиштата Бутел

Објавено на

часот

Сподели

Утре, во сабота и во недела, на линиите 59 (Карпош3 – Кучевишка бара – Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче – Гробишта Бутел) и 59Б (Кисела Вода – Гробишта Бутел) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси.

Утре, петок, билетарниците и центрите за персонализација нема да работат, а во сабота ќе имаат редовно работно време.

Жичарницата утре ќе работи вообичаено, од 10 до 20 часот.

                                                                                                                                   Фото.П.Џ.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ