понеделник, 17 јуни 2024

Уште повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

Објавено на

часот

Сподели

Повисоките каматни стапки за штедење во Комерцијална банка обезбедуваат поголеми приноси и растат како што расте заштедата:

За денарски депозити орочени на 36 месеци каматни стапки од 3,10% до 4,70%, во зависност од висината на орочениот износ.

За депозити во евра орочени на 36 месеци каматни стапки од 2,10% до 3,60%, во зависност од висината на орочениот износ.

За денарски депозити орочени на 24 месеци каматни стапки од 2,30% до 3,90%, во зависност од висината на орочениот износ.

За депозити во евра орочени на 24 месеци каматни стапки од 1,50% до 3,00%, во зависност од висината на орочениот износ.

Штедењето во Комерцијална банка, која е столбот на довербата на граѓаните во земјава, овозможува и редица други бенефиции – онлајн орочување на веќе отворени штедни депозити за активни корисници на Интернет банка, штедење без книшка, односно со целосно дигитална евиденција преку Интернет банка и мБанка, како и поддршка и совети од вработените за најдобри одлуки на клиентите.

Новите каматни стапки се достапни на следните линкови: денарски и девизни

                                                                                                                                               Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ