петок, 19 април 2024

Уни банка: Направи нешто за себе! Префрли плата и освој бонус!

Во Уни банка довербата се вреднува: префрлете ја платата и добијте бонус од 2.000 денари.

Објавено на

часот

Сподели

Ако од една банка очекувате партнерски однос, доверба и услуги прилагодени на вашите потреби, тогаш дефинитивно треба да се одлучите за Уни банка АД Скопје. Овде, секој клиент е важен.

Направете промена и префрлете ја платата во Уни банка.

Секој клиент кој ќе ја префрли платата во Уни банка во период од 1 март до 30 јуни ќе добие бонус од 2.000 денари.

Бидете дел од дигитално напредна банка, каде можете онлајн, брзо и едноставно да имате пристап до различни услуги, продукти и информации. Со користење на услугите на Уни банка ќе добиете функционалност и флексибилност во извршувањето на сите потребни финансиски операции.

Лесно и брзо, во секое време ќе располагате со вашите средства, единствено што треба да направите е активирање на УНИFlex пакетот, кој пак Ви овозможува комфорт при користењето на банкарските услуги, а истовремено и значителна заштеда.

Ќе добиете неограничен број на денарски трансакции преку електронско и мобилно банкарство, неограничени повлекувања готовина со дебитни картички на УНИБанка на сите банкомати во земјата, како и бесплатна УНИ СМС услугa.

Во Уни банка се цени лојалноста и може да уживате во привилегиите и многубројните поволности како пониски каматни стапки за кредитните продукти, а повисоки каматни стапки за депозитните продукти. Исто така, Ви овозможуваме кредитна и дебитна картичка без членарина, како и можност за одобрување на дозволено пречекорување до 4 месечни плати.

Уни банка е многу повеќе од само банка, пред сè партнер и консултант на своите клиенти, поддржувач на бројни општествено одговорни проекти, лидер во воведувањето дигитални решенија и електронско банкарство, која придонесува во зголемувањето на ефикасноста и намалувањето на трошоците во работењето на своите клиенти.

Вашата доверба се наградува!

Уни банка, твојата банка!

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ