петок, 14 јуни 2024

Тестирање на гасоводот Скопје – Гостивар

До 22 јуни ќе се врши пневматско испитување на цврстината и непропусноста на магистралниот гасовод Скопје Гостивар. Заеади безбедноста на граѓаните најавено е регулирано ограничено движење во близина на гасоводната делница во сигурносен појас од 100 метри од двете страни на цевката.

Објавено на

часот

Сподели

Тестирањето ќе се врши во три последователни временски интервали во периодот до 22 јуни.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ