недела, 21 април 2024

Супер камати за супер брзите бизнис кредити од УНИ банка!

Добрите бизнис планови заслужуваат брза поддршка и супер бизнис кредити какви што се кредитите на УНИ банка АД Скопје. Од големо значење за деловните корисници е ако кредитите се со поволна и атрактивна каматна стапка, без трошоци за обработка и можност за флексибилно искористување на средствата согласно потребите на бизнисот.

Објавено на

часот

Сподели

Супер брзиот кредит е со износ до 30.000 евра, со каматна стапка од 6,40% која е фиксна првата година,  без трошоци за обработка на барањето, како и можност за грејс период од 6 месеци.

Не се бара заложување на имот и  рокот на доспевање е дури до 5 години. Наведените карактеристики го прават атрактивен за сите бизнис потреби.

За оние кои имаат потреба од поголем износ на средства, УНИ банка АД Скопје нуди посебен продукт до 100.000 евра, со хипотека, со атрактивна камата од само 4,90%. Истиот е со рок на отплата до 10 години и без трошоци за одобрување. Постои можност за грејс период до 12 месеци, флексибилна намена, за инвестиции и за обртни средства.

УНИ банка АД Скопје и во иднина ќе го следи пулсот на бизнис заедницата и благодарение на неа многу деловни субјекти ќе имаат можност да го унапредат својот бизнис и да реализираат инвестиции.

Банката има значаен придонес кон развојот на локалната економија преку поддршка на бизнисите.

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ