петок, 14 јуни 2024

Судскиот совет ја ангажираше новинарката Дувњак за нов портпарол на советот

Објавено на

часот

Сподели

Гордана Дувњак е дипломиран новинар со долгогодишно работно искуство во областа на правосудниот сектор.

„За потребите и работењето на Судскиот совет во делот на транспарентноста е ангажирана Гордана Дувњак, дипломиран новинар, со долгогодишно работно искуство во областа на правосудниот сектор“, се наведува во денешното соопштение објавено на веб-страната на Судскиот совет.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ