четврток, 29 февруари 2024

Судијата што го спаси Мијалков доби казна од 20% помала плата за наредни шест месеци

Објавено на

часот

Сподели

Претходно Беџети беше и кандидат за избор на нов судија во Врховниот суд, но без успех.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ