четврток, 18 април 2024

Стојанче Стоилов: Пред меч да ни понудеа реми, ќе го грабневме

Објавено на

часот

Сподели

„Жалосно е што не победивме. Не сум задоволен од бодот. Требаше да славиме. Пред мечот да ни понудеа бод, ќе го земевме без размислување, вака не, бидејќи водевме цел натпревар. Но докажавме дека имаме сила, јас се борев лавовски, хендикепирани сме на мојата позиција. Но имам сила, овој меч е поттик за уште повеќе. Но да не се залетуваме дека ако бевме сега добри, така ќе биде и со Германија. Не е мерило. Видовте Чешка како изненади. Тука секој може секој секого да победи“, изјави Стоилов.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ