понеделник, 15 април 2024

Стојанче Стоилов: Наместо да ги докрајчиме…

Објавено на

часот

Сподели

„Кога требаше да ги докрајчиме, ние не успеавме. Секоја топка отиде кај нас, навистина не знам што среќа ќе беше ова за Германија. Ние промашивме многу зицери. Но имаме шанса, може да ни се поклопат коцките, да ја победиме Чешка и во вториот круг да одиме со три бода. Германија вечерва не беше подобра за да нè победи“, вели Стоилов.

Уште имаме шанса за пласман во вториот круг: Стојанче Стоилов

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ