недела, 21 април 2024

Стив Џобс доби фигурина

Објавено на

часот

Сподели

Фигурината ќе биде висока 30-тина сантиметри и во Америка ќе чини 100 долари. Но добивате мошне голем број детали за своите пари. Фигурината е облечена во „униформата“ на Џобс – фармерки, црна ролка и патики. На лицето има очила, реалистична „тридневна“ брада и неодминливата проќелавена глава.

Според интернет-страницата на производот, со фигуричката добивате: една реалистична глава и два пара очила, едно торзо и три пара раце, една ролка и еден пар фармерки, еден кожен ремен и едно столче, еден пар црни чорапи и патики, две јаболка (едното гризнато) и една заднина со написот „One more thing“.

Не дека не се исплати…

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ