вторник, 5 март 2024

Советниците не изгласаа пари за плати за ЈСП, Скопје останува без јавен превоз

Јавното сообраќајно претпријатие нема да ги добие субвенциите со кои треба да подели плати, одлучи Советот на Град Скопје. Од членовите 22 гласаа „за“, а 13 гласаа „воздржано“. Немаше ниту еден советник кој гласаше „против“.

Објавено на

часот

Сподели

Ова значи дека нема да може да се поделат пари за плати за вработените на ЈСП за месец декември.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ