четврток, 20 јуни 2024

Сообраќајка го затвори патот од Сопот кон Гевгелија

Поради сообраќајна несреќа, од 16:10 часот се пренасочува сообраќајот на автопатот од наплатна станица Сопот кон Гевгелија, кај крстосница Башино село.

Објавено на

часот

Сподели

АМСМ информира дека возилата привремено се пренасочуваат низ градот Велес.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ