понеделник, 17 јуни 2024

„СлемЏем“ баскет 3х3 турнир, натпревари во забивање и три поени во Аеродром

SlamJam Bakset 3х3 турнирот поддржан од Општина Аеродром, започнува на 8ми јуни во 17:00 часот, на теренот зад ТЦ ТРИ Бидери, Патрик.

Објавено на

часот

Сподели

Учество на турнирот е до 20 години.

Ќе има за прв пат меѓу младите Dunk Contest ( натпревар во забивање ) и 3pt Contest ( натпревар во шут за три поена ), каде што ќе следи многу ривалство, забава и натпреварувачки дух.

Турнирот ќе се игра во еден ден, предвидено е да трае од 17:00 до 23:00.

Ни следи многу убав баскет, атракција, позитивна енергија и дружба.

Поканети сте сите да дојдете да гледате и да се дружиме.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ