петок, 21 јуни 2024
Прес-конференција на Левица

Ристов: Јакимовски вештачки го одржува во живот ДУП-от на Фатмир Адеми и фирмата ЗСФ

Објавено на

часот

Сподели

„Тоа е ДУП со никаква поддршка од граѓаните, ниту од нивните претставници во Советот. Сакам да им се заблагодарам на граѓаните за нивната ревносна борба со која кренаа толку галама што дури и партиите како СДСМ и ДПМНЕ, кои историски стоеле на страната на урбанистичката мафија, се спремни да застанат заедно со нас против овој ДУП.

Апелирам до градоначалникот и општинската администрација да ја верификуваме заедно волјата на нашите сограѓани. Да падне конечно овој ДУП со што ќе се отвори простор за носење нов направен согласно интересите и потребите на граѓаните“, рече Ристов. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ