понеделник, 4 март 2024

Рекорден супер милионер џекпот: Играч на ВЛТ освои фантастични 20.768.497 денари

Видеолотарија касинос Австрија го почна февруари со убави вести. Првиот ден од овој месец го донесе рекордниот износ на „Супер милионер џекпот“, добивка вредна 20.768.497 денари.

Објавено на

часот

Сподели

Вториот месец од годинава почна со фантастични вести. Најновиот Супер милионер џекпот на

Видеолотарија касинос Австрија во 2024 е со рекорден износ од 20.768.497 денари. Овој фантастичен износот го освои играч од Кичево на видеолотариските терминали. Добивката е освоена  на 1 февруари кај нашиот деловен соработник Спортлајф  во 18:11 часот.

На нашиот најнов среќен добитник му ја честитаме добивката, очекувајќи го да пристигне по добитниот чек на освоениот износ од  20.768.497 денари.

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ