вторник, 5 март 2024
Министерот за економија со досетка преку Фејсбук

Река коли има кон Гостивар, ете зошто на Охрид и Струга им треба Коридор 8, вели Бектеши

Објавено на

часот

Сподели

„Над 5 километри колона Кичево-Гостивар!

На Струга и Охрид како туристички бисери во земјава им е потребен Коридорот 8 повеќе од кога било.

На ВМРО-ДПМНЕ треба да ѝ е јасно дека без овој проект нема туризам и економски развој“, вели Бектеши.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ