понеделник, 24 јуни 2024

Прва конференција за недвижности (ВИДЕО)

Објавено на

часот

Сподели

Оваа можност ја креираше првата Конференција за недвижности во земјава, на која златен спонзор беше „Гранд Скопје“.

Погледнете го видеото каде се сервирани најважните пораки од првата Конференција за недвижности во земјава, која создаде одлична шанса за вмрежување, размена на искуства и отворен разговор на актуелни теми и предизвици кои ја засегаат индустријата за недвижности.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ