четврток, 13 јуни 2024

Промоција на нов вкус на лубеница во ИСМОД продавницата во ГТЦ

Пред една седмица во ИСМОД продавницата (ISMOD Store) во ГТЦ се промовираше новиот вкус на лубеница, под името Кармин (Carmine).

Објавено на

часот

Сподели

На што нè асоцира?

Бојата на карминот може да го смени изразот на чувства. Но, неговиот вкус може да ја врати самодовербата, создавајќи чувство на заводливост и свежина.

Се вели дека бојата и вкусот на карминот е еднаков на впечатoкот кој го остава првиот бакнеж. А, првиот бакнеж е многу важен!

Во психолошкото истражување спроведено во Велика Британија се докажува дека дури 66% од жените и 59% од мажите ја прекинале добрата врска поради лошиот бакнеж.

Затоа, внимателно бирајте го вашиот Кармин! 😉

Факти зошто токму сега треба да изберете ISMOD:

Уредот ISMOD го загрева патронот од несогорлив тутун и на тој начин создава аеросол кој содржи никотин во помали количества во однос на традиционалната цигара. Принципот на ISMOD е да го намали создавањето и изложеноста на штетни и потенцијално штетни состојки, преку контролирано загревање на патроните од несогорлив тутун на пониски температури до 350 °С. Во ISMOD уредот, тутунот се загрева наместо да согорува, што резултира со значително намалување на штетните и потенцијално штетните состојки во споредба со традиционалните цигари.

Изберете подобра алтернатива, изберете ISMOD!

                                                                                                                                  Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ