недела, 23 јуни 2024

Промоција на тритомно издание со колумни на Страшо Ангеловски

Утре во 19 часот во паркот на книгите на Матица ексклузив во Скопје ќе се одржи промоција на тритомното издание со колумни „Човекот, зборот, вистината“ од Страшо Ангеловски. Во трикнижието на илјада и сто страници, се застапени триста текстови создавани во изминатите 25 години, објавувани во македонските весници и електронски медиуми.

 

Објавено на

часот

Сподели

За значењето на издавачкиот проект ќе говори познатиот новинар и аналитичар на македонските општествени процеси, Дарко Јаневски.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ