петок, 19 април 2024

Промени во Одборот на директори на Триглав осигурување живот АД Скопје

Објавено на

часот

Сподели

Учета Дузлевска замина од позицијата генерален директор и извршен член на Одборот на директори преземајќи меѓународна позиција во рамки на групацијата Триглав.

Останати членови на Одборот на директори на Триглав осигурување живот АД Скопје се Тедо Дјекановиќ, неизвршен член и претседател на Одоборот на директори, Владимир Мишо Чеплак, независен-неизвршен член на Одборот на директори, Иван Сотошек, неизвршен член на Одборот на директори, Ѓорги Јанчевски независен-неизвршен член на Одборот на директори и Христина Џамбазовска Анастасов, извршен член на Одборот на директори.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ