понеделник, 24 јуни 2024

Предавање на нобеловецот Шехтман на Институтот за хемија во Скопје  

Објавено на

часот

Сподели

Денеска професорот Шехтман ќе одржи предавање на Институтот за хемија при Природно-математичкиот факултет.

Предавањето под наслов: „Technological Entrepreneurship – Key to World Prosperity and Peace“ ќе се одржи на 23 мај во амфитеатарот на Институтот за хемија со почеток во 10 часот.

 На  линкот може да се проследите предавањето во живо.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ