вторник, 5 март 2024

Пред Велгиден редно е да се зачисти ѓубрето пред црквите

Објавено на

часот

Сподели

„Во пресрет на најголемиот христијански празник – Велигден, кога се очекува значително зголемена фреквенција на граѓани во православните верски храмови,  ЈП Комунална хигиена-Скопје настојува на највисокото можно ниво да ја одржи хигиената и чистотата на дворовите и непосредната околина на овие објекти, преку засилени активности што ќе се спроведуваат во текот на претстојните неколку дена“, порача  директорката на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, Косана Николиќ Мазнева.

                                                                                                           Фото: Вибер – ЈП Комунална хигиена

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ