понеделник, 4 март 2024
Да ја покажеме нашата хуманост со дела

Повик за донации за болно дете, на Никола му се потребни 20.000 евра

Десет годишниот Никола од Скопје е дете со аутизам на кое му се потребни терапии од разичен вид кои ги нема кај нас. Тој мора да се лекува во Центарот Атлантис во Белгија. Неговото семејство апелира до сите хумани граѓани кои можат да донираат на жиро-сметка и на телефонските броеви од операторите на Телеком и А1. За лекувањето на ова дете потребни се 20.000 евра. Донирајте, бидејќи нашето малку за него ќе значи многу.

Објавено на

часот

Сподели

Секој граѓанин може да донира со вртење на телефонскиот број 143-467 од мрежата на А1 и 143-191 од мрежата на Телеком. Повикот од двата оператори чини 100 денари.

Отворена е сметка за донации и во Халк Банка која ја има на фотографијата погоре.

Да донираме за Никола да може да се лекува и да го живее своето детство.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ