недела, 3 март 2024

Повеќе заглавени возила помеѓу двете патарини на автопатот Велес-Скопје

Објавено на

часот

Сподели

За настанатата состојба се известени во ЈП за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта коишто веќе имаат возила на терен што вршат расчистување на наведениот патниот правец.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ