недела, 21 април 2024

Последно рочиште за убиството на Мартин Нешкоски

Објавено на

часот

Сподели

Досега е завршена доказната постапка. Беа сослушани сведоците и на одбраната и на обвинителот.
Денеска треба да бидат искажани само завршните зборови на обвинителството и на одбраната, а судот во рок од три дена по ова рочиште треба да ја донесе пресудата.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ