вторник, 21 мај 2024

Последни денови од промотивната понуда на Иуте кредит со 0% камата

Потрошувачки кредит со најповолна месечна рата и најдобри услови на пазарот. Празничните денови се веќе позади нас, а новите предизвици на прагот. Уште една причина повеќе да размислите и донесете паметна одлука за реализација на вашите цели и потреби, за сé што ви недостига.

Објавено на

часот

Сподели

Празничната промотивна понуда на Иуте за потрошувачки кредит е сé уште активна и ќе трае до 12 мај.

Со оваа промотивна понуда, клиентите ќе можат да подигнат кредит со 0% камата и најповолни услови на пазарот, како уникатна можност за финансирање или рефинансирање на постоечка изложеност, и тоа без никаков трошок за камата.

Што ја прави оваа понуда атрактивна!

-Безкаматен производ, со најповолна рата за отплата и најдобри услови за отплата.

-Највисоки износи на пазарот до 400.000 денари.

-Најдолг период на отплата до 48 рати.

-Пари достапни веднаш преку нашата мрежа на безкартични банкомати.

Сé што треба да направите е да аплицирате онлајн на iute.mk, преку мобилната апликација Myiute, да ја посетите најблиската експозитура на Иуте,  или пак да се јавите во нашиот кориснички центар на 13 333.

Најлесниот начин да дојдете до сите услуги и понуди од Иуте е преку MyIute мобилната апликација, која е меѓу трите најкористени апликации во земјата со над 130.000 преземања на Google Play и App Store и се наоѓа на врвот на најупотребувани бесплатни апликации за финансии, создадена да го олесни секојдневието на нашите клиенти, на транспарентен и сосема безбеден начин.

Добијте повеќе, заслужувате повеќе!

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ