среда, 12 јуни 2024

Полицискиот радар фати 218 возачи

Објавено на

часот

Сподели

Од казнетите возачи во Скопје, покрај 55 за брзо возење, изречени се седум мерки за возење без возачка дозвола, седум санкции за прекршоци што ги прават возачите на мотоцикл, осум мерки за користење мобилен телефон при возење, 10 санкции за прекршоци што ги прават пешаците, девет мерки за непрописно престројување на возила.

Од МВР апелираат да се почитуваат сообраќајните знаци и прописи.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ