петок, 14 јуни 2024

Полицијата од Охридското Езеро извади 50 метри рибарска мрежа

Објавено на

часот

Сподели

Притоа, на околу 20 мeтри од брегот на езерото, на потегот помеѓу селото Трпејца и Св.Наум, пронајдоа и одзедоа 15 рибарски мрежи со должина од по околу 50 метри, со улов од околу 13 килограми риба.  

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ