четврток, 22 февруари 2024

Полицијата на СВР Битола казни 30 пијани возачи

Објавено на

часот

Сподели

Казнети се 15 алкохолизирани возачи на територија на Битола, 11 во Прилеп, два во Македонски брод и по еден во Ресен и Демир Хисар и 2 Македонски Брод, информираат од битолската полиција и додаваат дека за време на контролата биле санкционирани и 20 други видови прекршоци.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ