вторник, 5 март 2024

Оставка на целиот циркузантски состав на Судскиот совет

Со одлуката за Управниот суд за враќање на  претседателката Весна Дамева за прв човек на Судскиот совет, треба да се поништи и изборот на новиот член Антоанета Димовска, која во меѓувреме си го избра незаконскиот состав на Судскиот совет, смета ТМРО.

Објавено на

часот

Сподели

„За потсетување, Димовска е сестра на Снежана Калевска, координаторот на пратеничката група на СДСМ во Собранието. Очекуваме оставка и тоа веднаш на целиот циркузантски состав на Судскиот совет“, соопшти ТМРО.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ